Taarttopper Met Eigen Naam

Bestel een taart topper met jouw eigen naamleeftijd of tekst erop. Taarttopper Peppa Fee met naam en leeftijd.

Pin Op Lasercut Products By We Are Golden Wood Wedding Party Decorations

Er zijn verschillende soorten zoals cake toppers met naam en met leeftijd.

Taarttopper met eigen naam. Hoera tijd voor een feestje. Gratis verzending vanaf 50 euro NL. TT004 Verwachte levertijd.

Je kunt deze taarttopper hieronder helemaal personaliseren naar jullie wens. Gehaakte box opbergzak met naam 3495 Opties selecteren. Ballerina taarttopper met eigen naam leeftijd bestellen.

In dit geval kun je ons een mail sturen met al je wensen. TT009 Verwachte levertijd. Dit is natuurlijk erg persoonlijk en uniek om een taarttopper met jullie naam op de bruidstaart te hebben staan.

175 of 20 cm breed. Maak je eigen ontwerp i Pas je ontwerp aan Bekijk jouw ontwerp. Houten taarttopper Happy Birthday met naam 895 1390 Opties selecteren.

De standaard toppers zijn uit voorraad leverbaar. De taarttopper wordt gepersonaliseerd met de naam en de leeftijd van de jarige. Of een unicorn of dinosaurus taarttopper met je eigen naam erop.

Houten taarttopper Hiep Hiep Hoera met naam 895 1390 Opties selecteren. Naam Alleen kleine letters Maximaal 7 tekens. De kers op de taart voor je verjaardagstaart.

Deze taarttopper kun je personaliseren met je eigen naam. 175 of 20 cm breed. Beoordelingen 11 Deze taarttopper met naam is ongeveer 18 cm breed en 3 á 4 mm dik.

Taarttopper Auto met naam Taarttopper Auto met naam. Track Trace code. Deze topper wordt gesneden met een speciale machine in een mooie Curly lettertype.

Taarttopper mr. Waardering 500 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling. Daarnaast kun je de taarttopper ook nog helemaal in jullie stijl maken door materiaal te kiezen die bij jullie past of in stijl van de bruiloft is.

Goud zilver champagne rood en blauw. Deze gepersonaliseerde taart topper is stevig en gemaakt van verschillende lagen dik cardstock papier. Deze taarttopper wordt gemaakt van 3 mm berkenMDF of 3 mm transparant wit of zwart acryl.

Super leuk om de taart een personal touch te geven. Houten taarttopper met naam leeftijd gepersonaliseerd. De uitvoering op de foto is 16 cm breed L en en geprint in lichtgoud.

Taarttopper bruid en bruidegom 2495 in mandje. Taarttopper Flamingo met Naam Taarttopper Flamingo met Naam. Gepersonaliseerde taarttoppers hebben een levertijd van 2-3 werkdagen.

De taarttopper Paard met Naam en Leeftijd zal zeker opvallen op je taart. Ontwerp naar wens mogelijk. Super leuk voor de kids die houden van gamen.

Unieker kan namelijk niet. Taarttopper Eigen ontwerp met hart. Gepersonaliseerd met een eigen naam en leeftijd.

Met jouw favoriete kleur die past bij jouw drip taart of raffaello taart. Taarttopper Konijntjes met naam 2195 in mandje. Verzenden 390 incl.

Ieder kind houdt natuurlijk van gamen tegenwoordig dus wat is er nou stoerder als een toffe gaming taarttopper op je verjaardagstaart. Vlaggenlijn met naam en eigen tekst 295 In winkelmand. Het bestaat uit meerdere lagen wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Taarttopper wegwijzer 1795 in mandje. Taarttopper Dieren met naam 2195 in mandje. Op deze topper staat een mooie prinses afgebeeld die haar jurk vasthoudt.

Daarnaast kun je de kleur en materiaal zelf kiezen er zijn ruim 20 opties. We hebben ook een prinses taarttopper met eigen naam en leeftijd. Ook zijn de meeste taarttoppers te personaliseren met een eigen naam.

Taarttoppermakernl helpt met het ontwerpvan van je eigen taarttoppers in themas zoals huwelijk verjaardag baby geslaagd communie babyshower en veel meer. Taarttopper Astronaut met naam 1995 in mandje. De taarttopper met naam is gemaakt van hout mdf of perspex en kan dus meerdere malen gebruikt worden.

Voor cupcakes maken we de toppers ook in klein formaat. Voor een verjaardag een taarttopper met naam en leeftijd of alleen een naam. Bij het kiezen van de gewenste maat kan er een minder of meerprijs worden berekend ten opzichte van de standaardprijs.

Taarttopper Eigen ontwerp met hart. De prijzen van de custom made taarttoppers liggen hoger dan de standaard toppers. Er zijn verschillende soorten zoals cake toppers met naam en met leeftijd.

Aan de linkerkant komt de naam van de jarige te staan. 1 klantbeoordeling 895. Met unieke designs in diverse maten en kleuren proberen we zoveel mogelijk aanbod te hebben.

Taarttopper Bo 1795 in mandje. Natuurlijk zijn we ook voortdurend bezig met het toevoegen van nieuwe designs. Taarttoppermakernl helpt met het ontwerpvan van je eigen taarttoppers in themas zoals huwelijk verjaardag baby geslaagd communie babyshower en veel meer.

Je kunt zelf kiezen uit één van de twee lettertypes. Wij zullen je dan terug mailen en samen met jou kijken of we tot een resultaat kunnen komen waar je helemaal blij van wordt. Taarttopper met datum 1495 in mandje.

Met leuke gepersonaliseerde designs proberen we voor alle leeftijden een leuke topper aan te bieden. Naast zwart kunnen we hem in veel andere kleuren maken zoals oa. Voer jouw gewenste kleur en naam in.

Houten taarttopper met naam modern. Met een gepersonaliseerde taarttopper maak je je bruiloft of verjaardag nog nét een stukje persoonlijker. Zo hebben we een leuke Unicorn taarttopper die we kunnen maken met een eigen naam in verschillende kleuren maar ook bijvoorbeeld een leuke gaming taarttopper in de vorm van een game controller.

Deze houten taarttopper wordt gratis gepersonaliseerd met de naam en leeftijd van de jarige. Aan de andere kant van de prinses komt de leeftijd te staan in dik gedrukte blokletters.

Hip Hip Hooray Morris Wooden Cake Topper For Birthdays Www Wearegolden Nl Wooden Cake Toppers Cake Toppers We Are Golden

Houten Taarttopper We Do Met Voornamen En Trouwdatum Epic Wood Bruidstaart Bruiloft Decor Taart Topper

Bruidspaar Mannen Taarttopper Met Eigen Namen Bruidsparen Bruidstaart Mannen

Taarttopper Gaming Met Naam En Leeftijd Verjaardagstaart Verjaardag Gaming

Taarttopper Hout Auto In 2020 Taart Topper Taart Hout

Handgeschreven En Geknipt Deze Prachtige Taarttoppers We Hebben Standaard Setjes Maar Het Kan Uiteraard Ook Op Taart Ideeen Taarten Versieren Taart Topper

Taarttopper Baby Reveal Met Achternaam Baby Feestje Taart

Eigen Initialen Taarttopper Bruidstaart Simpel Botercreme Bruidstaart Bruidstaart Roze

Taarttopper Bruiloft Voornamen In Circels Bruidstaart Bruidstaart Toppers Cirkels

Taarttopper Happy Birthday Met Naam Leeftijd Verjaardagstaart Sweet 16 Verjaardag

Taarttopper Mr Mrs Mr Mrs Taart Taart Topper

Jungle Taarttopper Verjaardag Taart Taart Topper

Pin Op Lasercut Products By We Are Golden Wood Wedding Party Decorations

Taarttopper Krans Met Voornamen Hout Ben Je Op Zoek Naar Een Originele Caketopper Leuke Bruidstaart Poppetje Bruidstaart Toppers Bruidstaart Smaken Bruiloft

Pin Op Instagram Posts

Bruidspaar Op Motor Taarttopper Met Naam En Datum Bruidsparen Motor Taart Topper

Taarttopper Krans Een Mooie Taarttopper Met Jullie Namen Erin Ontworpen Door You Are Beloved Ook Mogelijk Met Een Naam Voor Bijv Een Geboorte Krans Geboorte

Dripcake Jongetje 1 Jaar Met Persoonlijke Taarttopper Verjaardagstaart Taart Verjaardag Taarten

Houten Taarttopper Love You More Een Gave Taarttopper Met Een Leuke Tekst Om De Bruidstaart De Laatste Finishing Touch Te Geven Verkrijg Bruidstaart Bruiloft